Suomen Farmasian Opiskelijajärjestöt ry FiPSA — Suomen Farmasian Opiskelijajärjestöt ry

Toimikunnat

Tällä sivulla esitellään SFaO:n hallituksen alaisia toimikuntia ja työyhmiä sekä yhdistyksen kokouksissa perustettuja valiokuntia sekä niiden toimintaa.

Jäsenlehtitoimikunta

Jäsenlehtitoimikunta vastaa SFaO:n jäsenlehden Pharmaca Studentican toimittamisesta. Jäsenlehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: ensimmäinen numero julkaistaan huhtikuussa ja toinen numero SFaO:n risteilylle ja Farmasianpäiville.

Mikäli sinulla on mielessä artikkeli-ideoita, olet aina kamera kädessä tai muuten vain haluat olla mukana tekemässä julkaisutoimintaa, lähde mukaan jäsenlehtitoimikuntaan, ota yhteyttä pharmaca.studentica (a) sfao.net!

SFaO-kongressi 2017 toimikunta

Toimikunnan tehtävänä on järjestää koulutuksellinen syyskongressi suomalaisille farmasian opiskelijoille. Idea kongressista oli virinnyt jo aikaisemmin, ja vuonna 2012 olikin suomalaisten oman kongressin debyyttivuosi. Kansallisen kongressin mallia on haettu maailmalta.

Mikäli sinua kiinnostaa olla mukana järjestämässä kolmatta SFaO-kongressia, ota yhteyttä osoitteeseen vicepresident(a)sfao.net.

SFaO Risteily 2017 toimikunta

SFaO on viimevuosina juhlistanut ikääntymistään keräämällä suomalaiset farmasian opiskelijat yhteiselle SFaO-risteilylle. Vuonna 2017 on aika juhlistaa SFaO:n 37-vuotista taivalta.

Risteilytiimin jäsenenä pääset mukaan järjestämään SFaO-risteilyä, sekä siihen liittyviä muita tapahtumia, kuten Pukumies-approa, ota yhteyttä vicepresident (a) sfao.net.

Paikallistoiminnan toimikunnat

Paikallisen toiminnantoimikunnat järjestävät yhdessä jäsenjärjestöjen kanssa tapahtumia farmasian vaihto-opiskelijoille ja kotikansainvälistymisestä kiinnostuneille suomalaisille farmasian opiskelijoille eri kampuksilla.

Mikäli sinulla on intoa lähetä mukaan paikallisentoiminnan toimikuntiin ota yhteyttä yhteydenotot (a) sfao.net ja laita viestin aiheeksi paikallinen toiminta / (opiskelukaupunkisi).

ESEG-työryhmä

ESEG-työryhmä järjestää ohjelmaa Suomeen SEP- ja IMP-vaihtoon tuleville opiskelijoille sekä auttaa heitä käytännön asioissa harjoittelun alussa. Työryhmään voi osallistua ympäri Suomea. Aktiivista toimintaa toivotaan erityisesti lähelle kaikkia paikkakuntia, joihin ulkomaalaisia harjoittelijoita saapuu. Vuoden 2017 harjoittelupaikat eivät ole vielä varmistuneet, mutta voit ilmoittaa mahdollisen harjoittelupaikan harjoitteluvaihdot (at) sfao.net. Työryhmän toiminta painottuu kesään ja alkusyksyyn.

Mikäli sinulla on intoa lähetä mukaan ESEG-työryhmään ota yhteyttä yhteydenotot (at) sfao.net ja laita viestin aiheeksi ESEG.